Våra tjänster

Fukt från huden avsätter saltkristaller och fett. Saltet och fettet blandas med smuts utifrån och fäster sig i tygets fibrer. Detta gör textilier sköra och de slits fortare. Äldre tyger kan därför vara svåra att få rena utan att tyget spricker. Rådfråga oss innan du tvättar äldre kläder eller textilier av ovanlig slag.

Vi finns också tillhands för rådgivning vid svåra fläckar. Använd inte kemikalier på fläckar innan du rådfrågat en fackman. Smuts behandlats med kemikalier kan fixeras - då kan inte ens vi hjälpa dig.

Mocka- och skinnplagg

Jackor av mocka och skinn behöver också tvättas men det händer allt för sällan. Det går inte att tvätta skinnkläder hemma men vi hjälper gärna till.

Kappor, rockar och kostymer

Formella kläder av den här typen är näst intill omöjliga att få ordning på i en traditionell vattentvätt. Framförallt är det pressningen av foder och slag som bökar till det. Vi har den rätta utrustningen för att få din kavaj att bli som ny.

Poplinjackor

Popblinplagg vill gärna bli statiskt och därmed svåra att bära utan att de klistrar sig på kroppen och ger obehagliga stötar. Vi antistatbehandlar alla plagg som kräver det.

Dunjackor

Vid traditionell vattentvätt kan dunjackor förlora sin isoleringsförmåga eller vara svåra att få torra. Med våra maskiner kan vi erbjuda ett fint resultat.

Gardiner och mattor

Vi erbjuder en skonsam tvätt av mattor och gardiner.

Skjortor och vittvätt

Är inte skjortorna det jobbigaste? Det blir allt vanligare att våra kunder lämnar in både skjortor och bäddlinne för tvätt och press.

Aftonklänningar och sidenblusar

Festkläder är ofta våra käraste ägodelar och kanske också ärvda av någon vi tycker mycket om. Vi tar hand om alla slags fläckar som kan uppkomma under festligheter.Ibland kan extra fina kläder sakna tvättråd eller vara av äldre material. rådfråga alltid tvättmästaren innan tvätten påbörjas.

Överkast, filtar och täcken

Vi hjälper dig med hushållets stora tygbylten som överkast, sofföverdrag och täcken.

Erbjudande!

Tvätt och press av 5 skjortor/t-shirts för 150 kronor (ord. pris. 45 kr/st).

Andra prisexempel

1 Skjorta: 65 kronor
5 Skjortor: 150 kronor
10 Skjortor: 300 kronor
Kostym/dräkt: 265 kronor
(Priserna inkluderar tvätt och press)