Om oss

När du lämnar in din tvätt till oss kan du vara säker på att den blir behandlad på rätt sätt. Vi är har en modern maskinpark och många års yrkeserfarenhet. Som en garanti för vår kvalitet har vi T-märket som Sveriges Tvätteriförbund ger till tvättinrättningar som följer alla krav om miljö, leveransbestämmelser och yrkesskicklighet.

yousef

Yousef Tadaros
info@perkem.se

rani

Rani Asmar
info@perkem.se

elisabeth

Elisabeth Asmar
info@perkem.se

T-märket

T-märket visar att vi blivit godkända
av Sveriges Tvätteriförbund.

Läs mer om T-märket

8 Comments

  • Hej! Om sulan är av gummi kan det bli lite svårt. Men ta med dig skorna in till någon av våra butiker så kan vi titta närmare på hur vi kan hjälpa dig. Välkommen!

  • Hej! Ja vi tvättar brudklänningar. Men vi vill gärna titta på den först. Om det är en brudklänning som gått i arv kan tyget vara mycket känsligt. Därför bör vi diskutera fläckar och missfärgningar innan vi kör igång. Priset kan variera beroende på hur många lager och detaljer klänningen består av; mellan 500 och 1200 kr. Självklart får du ett fast pris efter bedömning. Välkommen till något av inlämningsställen.

 1. Hej jag har en vit T-shirt som fått isglass fläckar på sig försökt tvätta den med vanish men fläckarna är kvar kan jag lämmna in den och i sånna fall vad ligger priset på?

  • Hej Eric!
   Det är tyvärr svårt att få bort en fläck som redan blivit behandlad med kemikalier. Men ibland händer det!

   Priset är samma som för en vanlig tvätt (65 kr) såvida inte hela tröjan är täckt i glass och Vanish :). Då kanske det krävs lite mer tid för att lösa problemet.

   Kom in till vår butik och visa plagget så får vi se vad vi kan göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *